Μουζακίτης: «Στην ακαδημία του Ολυμπιακού μεγάλωσα σαν ποδοσφαιριστής, σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα» Ημερομηνία:
Σήμερα 23/5/2025, 02:20 - Εμφανίσεις: 16
Ο Χρήστος Μουζακίτης που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και διαπρέπει με την ερυθρόλευκη φανέλα, εξιστόρησε στο ντοκιμαντέρ που δημιούργησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με την βραβευμένη εταιρεία παραγωγής ταινιών «Red Mountain Films» με τίτλο «Ολυμπιακός, ο Θρύλος», την ανεπανάληπτη πορεία μέχρι την κατάκτηση του Youth League.
Ο 18χρονος μέσος των Πειραιωτών που φέτος ήταν βασικό στέλεχος στη φετινή σπουδαία πορεία μέχρι το νταμπλ με την πρώτη ομάδα αναφέρθηκε στο πόσο πολύ εξελίχθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού και στο γεγονός ότι μεγάλωσε και ποδοσφαιρικά, αλλά και σαν άνθρωπος και προσωπικότητα.
Παράλληλα, ο Μουζακίτης μίλησε για την ξέφρενη πορεία μέχρι την κατάκτηση του Youth League την περσινή χρονιά, κάνοντας ειδική αναφορά στο Final Four στη Νιόν της Ελβετίας.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Μουζακίτης: «Είμαι Ολυμπιακός από μικρός από τα όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο και έβλεπα τον Ολυμπιακό και πήγαινα και γήπεδο, και πιο μικρός αλλά ήθελα να παίξω μια μέρα στον Ολυμπιακό.
Όταν έπαιζα τερματοφύλακας μου βάραγαν τα αδέλφια μου σουτ αλλά ήθελα να μπαίνω και εγώ μέσα να βαράω κανένα σουτ, ορισμένες φορές δεν με άφηναν και τις περισσότερες φορές βαρούσα μόνος μου.
Μου είχε ανοίξει τη μύτη, τέσσερις 5 φορές επειδή είχε πολύ δυνατό σουτ.
Καθόμουν απέναντι τερματοφύλακας και μου άνοιγε η μύτη και έμπαινα μέσα κλαίγοντας.
Μέσα στην ακαδημία του Ολυμπιακού μεγάλωσα κι εγώ και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα.
Μεγάλωσα μαζί σε όλους τους τομείς.
Έγινα καλύτερος στα πάντα.
Μου έμαθε πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά μου και βασικά πιστεύω ότι πιο πολύ στο χαρακτήρα μου εξελίχθηκα παρά ποδοσφαιρικά».
googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); Για το ματς με την Ίντερ: «Παίζαμε στο γήπεδό μας.